Mikroelektronikai és Technológia Intézet

AUDI nyílt nap 2016

AUDI 2016

Idén is megrendezésre kerülnek szakmai napjaink, melynek célja egyrészt, hogy a hallgatók egy egész nap során közelebbről megismerhessék egyes szakterületeinket, másrészt hogy a gyakorlati helyet kereső hallgatók nagyobb eséllyel pályázhassanak hozzánk.

2016. március 23-án két témánk a Gyártástechnológia-tervezés és a Logisztika lesz.

Április 12-én a Motorgyártás és a Kísérleti Motorgyártó Központ mutatkozik be.

Ezek alapján a fő célcsoportunk egyrészt a mérnök, másrészt a gazdász hallgatók lennének. A nap egy kollégánk által vezetett gyárlátogatással kezdődik, aki szakmai szemmel mutatja majd be a meghirdetett szakterületet. Ezután egy projektfeladatban próbálhatják ki magukat a hallgatók, mely feladat a hétköznapokban előfordulható problémákat dolgozza majd fel, így bepillantást nyerhetnek a vállalat mindennapjaiba. A nap zárása előtt interaktív karriertanácsadással folytatjuk, s a nap végén megérdemelt jutalomként minden hallgatót elviszünk egy felejthetetlen gokartozásra. A hallgatóknak az utazást Budapestről és Győrből buszokkal segítjük.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a korlátozott létszám miatt a pályázatokat előszűrjük További részletek: www.audi.hu/szakmainap